Loading...

Velkommen til bloggen!

| 13-Feb-2016 | Av: digiTALL | Blog, digiTALL aktuelt

Dette har vi planlagt en god stund, men tiden har ikke strukket helt til. Primærfokus har vært å bygge opp basis for virksomheten. Nå tidlig i 2016 har imidlertid momentet kommet opp på et såpass brukbart nivå at vi våger å klore ned noen ord.

Og dèt har vi tenkt å fortsette med, når anledningen byr seg og det er noe å melde.

Denne plassen, eller bloggen, kommer vi til å bruke til mange forskjellige temaer, fra regnskap og økonomi, til IT, web og kommunikasjon. Med andre ord, god spredning og store områder! Vi håper å kunne dele gode og nyttige tips mange kan få glede av.

Skjønt hvor gode tipsene vil være er det kanskje best å ikke si så mye om. Dèt får nok heller du avgjøre. 

digiTALL - kort intro

Som nettsiden vår kanskje bærer (noe) preg av, vi liker å tro vi er et annerledes selskap, enten vi snakker regnskap- og økonomi eller IT & Web tjenester. 

Vi er fremoverlente personer, levende opptatt av å gi våre kunder den beste kvaliteten, til den beste prisen. Dette oppnår vi gjennom å levere gode løsninger og, ikke minst, gode prosesser. 

digiTALL ønsker å være en sparringpartner for kunder og klienter. En ressurs du kan bruke på mange områder, tilgjengelig når du trenger det og som gir klare svar. En ressurs for deg og din virksomhet, med konstant fokus på dine kostnader- og effektivitet.

Nettopp derfor profilerer vi oss som et papirløst regnskaps- og IT selskap, for dette er blant våre sentrale verdier. Og denne filosofien vil vi skal komme deg til del! 


Konktakt oss