Loading...

Vårt nye team i Midt-Norge!

| 03-Apr-2016 | Av: Finn | Blog, digiTALL aktuelt

Vår avdeling i Midt-Norge er nå i fullt arbeid og består av 4 personer med kontor på Nardo i Trondheim.

Skal du jobbe i digiTALL må du være glad i tall, være nysgjerrig på å utnytte ny teknologi og nye løsninger. Vi trenger utfordrere som brenner for å vise at de kan gjøre en god jobb, og sammen med oss utfordre den etablerte bransjen. Dette har vært viktige kriterier når vi har vært ute å søkt etter nye personer.

Vi er derfor stolte av å presentere vårt nye team i Midt-Norge!

Fra venstre: Julie Kristiansen, Fabiola Niyomukiza, Finn Schløsser-Møller og Anne Lind.

Vårt motto er: ett tall ett sted en gang.  Tallene er derfor basis i vår virksomhet. God flyt av data og tall gjennom ett system gir store besparelser. Alt handler om automatisering, forbedring av prosesser og rutiner og integrering av tjenester både hos oss og kundene. Vi synes derfor det er moro når vi kan levere løsninger som løser ulike prosesser i bedriftene og som gjør at våre kunder sparer penger.

DigiTALL sitt mål er å gi deg en enkel og papirløs hverdag med smarte og mobile løsninger. Vi er alle opptatt av at våre kunder skal ha minst mulig frustrasjoner med bilag og regnskap. Skal du føre regnskap i dag må du forstå hvilke problemer og frustrasjoner kundene sliter med i hverdagen og kjenne bedriftene godt. Først da er det mulig å gi gode løsninger som forenkler hverdagen.

Vi er derfor ikke et tradisjonelt regnskapskontor.  Vi er et fullverdig økonomikontor og "løsningsarkitekt" som leverer løsninger som omfatter regnskapstjenester, forretningsrådgiving, IT og webtjenester med fokus på forenkling og automatisering! 

Gratis konsultasjon og rådgiving!

Prøv oss - ta kontakt for gratis konsultasjon om hvordan smarte dataløsninger kan forenkle din hverdag og automatisere rutineoppgaver. I en periode gir vi nå gratis rådgiving til våre nye kunder.


Konktakt oss